74 | Aug 12, 2022 01:14:16
Zoeken   Uitgebreid zoeken
Bladeren
Nieuws 23/08/2013
Friese e-bikebouwers stoten Gazelle en Giant van de troon met prijs, slimmigheden en lager gewicht
HEERENVEEN – BOELENSLAAN (NL) – Op het gebied van elektrische fietsen blijken Friese fietsfabrikanten in het binnen- en buitenland grote concurrenten, zoals Gazelle, Flyer, Giant en RIH, hard voorbij te fietsen.

De Pointer E. Forta N7.L ECO — ook “makke yn Fryslân” — is €500,- goedkoper dan de Batavus Ventoux Easy, maar mist een aantal unieke eigenschappen van de Ventoux en heeft veel minder versnellingen. Veel versnellingen is een pre bij een e-bike als je goed, dat wil zeggen economisch, kunt schakelen. De ook heel goed presterende Pointer met Panasonic-techniek is iets minder luxe afgewerkt en is alleen in de unisex-framemaat 50 leverbaar (lage instap).

Bron: www.frieslandholland.nl

_____________________________________________

De Pointer E. Forta N7.L ECO is de beste elektrische fiets van Nederland! bestel direct uw nieuwe kwaliteitsfiets! Een uiterst comfortabele E-bike die gelijkmatig instelbare ondersteuning biedt voor optimaal gebruik en ontspannen rijcomfort. De uitgebalanceerde en feilloos regelbare trapondersteuning bespaart energie en garandeert een prettig laag geluidsniveau. Bij zoveel rijplezier is het natuurlijk logisch dat de verlichting volLEDig is geintegreerd met het accusysteem. 7 versnellingen met dichte kettingkast dat zorg draagt voor een onderhouds vrije elektrische fiets. Lager gewicht door gelijkmatige verdeling van de elektrische fiets. Betroubare en storings vrije Panasonic-techniek dat garant staat voor een hoge prestatie.